Last ned pressemateriell

Hvis skolen har lyst til å fortelle lokalpressen om løpet dere har meldt dere på, kan dere gjerne bruke og tilpasse pressemeldingen slik at den passer til dere. Hvis dere har spørsmål, kan dere kontakte Mikkel Tholstrup Dahlqvist, kommunikasjonssjef hos Team Rynkeby Fonden, telefon: +45 2015 7076.

Last ned pressemateriell som Word-fil her.

 

Pressemelding fra [Skole] den [dato

[Skole] løper for barn med kreft

[Skole] deltar når Nordens største veldedighetsløp for skoleelever arrangeres på mange hundre skoler i hele Norden fredag før påske.

[Antall] elever fra [Skole] snører løpeskoene for en god sak når Team Rynkeby Skoleløpet arrangeres på mange hundre skoler i Norge og Danmark 12. april – fredag før påskeferie. Sverige og Finland løper 3. Mai.

Ved å delta i Team Rynkeby Skoleløpet skal elevene fra [Skole] bidra til å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Det forteller [Navn], [tittel] fra [Skole].

- [Inspirasjon til sitat] Det er viktig for oss å fortelle elevene at ikke alle barn er friske. Hvert år rammes ca. 200 norske barn av kreft. Selv om det har skjedd mye innen forskningen de siste årene, er det fortsatt en lang vei å gå før alle barn blir friske. Det er derfor vi løper før påskeferien, sier [han/hun] og fortsetter:

- [Inspirasjon til sitat] Ved å delta på Team Rynkeby Skoleløpet får vi muligheten til å reise en viktig problemstilling i undervisningen, samtidig som elevene får muligheten til å gjøre noe på en aktiv måte, sier [Navn].

Elevene kjemper i fellesskap
Team Rynkeby Skoleløpet arrangeres for tredje gang ved skoler i Norden.

I 2018 samlet elevene i Norge  inn rett under 1 million i Team Rynkeby - God morgon Skoleløpet, og de midlene gikk uavkortet til kampen mot barnekreft.

Ifølge [Navn] er det ikke størrelsen på sjekken som er det viktigste når [Skole] deltar i Team Rynkeby Skoleløpet.

- [Inspirasjon til sitat] Det viktigste er at dette er noe elevene gjør sammen. Det er ikke interessant hvor mye hver enkelt elev, klasse eller skole samler inn til formålet. Det som er viktig, er at elever på tvers av klasser, skoler og land gjør noe som samlet sett bidrar til å utgjøre en forskjell, sier [han/hun].

Elevene som deltar på Team Rynkeby Skoleløpet, har muligheten til å samle inn penger til Barnekreftforeningen ved å inngå mikrosponsoravtaler med familie, venner og lokalt næringsliv. Sponsorene oppfordres til å gi et lite beløp per runde eller kilometer eleven løper.

Alle norske bidrag går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Mer informasjon:
[Navn], [tittel] fra [Skole], telefon: [direkte telefonnummer]. 

 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram