<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse NO - 07-06-2018

Team Rynkeby – God Morgon utvider med tre nye lag i Norge

Team Rynkeby – God Morgon opretter tre nye lag i Norge etter sommerferien. Dermed får det kjente veldedighetsprosjektet hele ni norske lag etter sommerferien.

Om tre uker kjører 200 glade mosjonister og 50 hjelpere fordelt på seks lokale lag fra Norge til Paris sammen med Team Rynkeby – God Morgen for å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Deltagerantallet kommer sannsynligvis til å vokse med 50 prosent det kommende år.

Team Rynkeby Fondet, som står bak Team Rynkeby – God Morgon, kan i dag avsløre, at man utvider sin norske tilstedeværelse fra seks til ni lag den kommende sesongen. Dermed blir der plass til nærmere 300 ryttere og 75 hjelpere/servicepersoner.

- Sykkelsporten har stor oppmerksomhet i Norge, så det smitter klart av på et prosjekt som dette. Samtidig liker vi nordmenn å engasjere oss i nettverk som kan gi verdi både til oss selv og til andre. Her treffer vår grunnidé, om å gjøre noe godt for seg selv, mens man gjør noe godt for andre, rett i den norske folkesjela, sier Kenneth Baltzersen, Country Manager for Team Rynkeby - God Morgon Norge.

Agder, Haugaland og Nord
De tre nye Team Rynkeby – God Morgon-lagene får navnene Team Rynkeby – God Morgon Agder, Haugaland og Nord.
Økningen med et lag i Nord vil innebære at det nåværende Team Rynkeby – God Morgon Nord-Norge fra høsten vil hete Team Rynkeby – God Morgon Bodø, mens det nye Team Rynkeby – God Morgon Nord vil dekke områdene fra Narvik til Nordkapp.

- Disse lagene ligger i områder hvor initiativene rundt barnekreftsaken og sykkelinteressen er stor. En kombinasjon som passer våre verdier og målsetninger perfekt, siger Kenneth Baltzersen.

Fra 11 til 1.900 ryttere
Team Rynkeby – God Morgon ble startet i Danmark i 2002, da 11 mosjonister med tilknytning til juicevirksomheten Rynkeby Foods A/S besluttet å sykle til Paris for å se avslutningen på Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen men andre støttespillere var også med, noe som resulterte i at laget hadde 42.000 kroner i overskudd etter turen. Pengene ble donert til barnekreftavdelingen på et dansk sykehus, noe som ble starten på en tradisjon.

I dag består Team Rynkeby – God Morgen av 1.900 ryttere og 450 servicemedarbeidere fordelt på 48 lokale lag i seks land. Ut over Norge er det også deltagere med fra Sverige, Finland, Færøyene og Island. Team Rynkeby – God Morgon har hatt deltagere med fra Norge siden 2013.

Hvis du har lyst til å være med på turen til Paris med Team Rynkeby – God Morgon Norge den kommende sesong, så skal du søke senest den 17. august på www.team-rynkeby.no/søk.

Ta gjerne kontakt med en av disse flotte karene om du ønsker å engasjere deg i et av de nye lagene.


Jan Michael Leifsen, Geir Jensen og Bjørn Sivertsen

TR-GM Agder: Geir Jensen, mail: geir.jenssen@lillesand.kommune.no, mobil: 95 74 40 20
TR-GM Haugaland: Jan Michael Leifsen, mail: jammi70@yahoo.com, mobil: 48 18 05 97
TR-GM Nord: Bjørn Sivertsen, mail: bjosivert@gmail.com, mobil: 90 82 71 12

Skriv kommentar

 

Tilbake

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram