<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse NO - 20-09-2019

Team Rynkeby etablerer sykkelklubb for tidligere deltakere

Tidligere deltakere på Team Rynkeby får nå mulighet til igjen å bli en del av Team Rynkeby-familien. Team Rynkeby Fonden har nettopp åpnet sykkelfellesskapet «Team Rynkeby Cycling Club» for tidligere deltakere.

Team Rynkeby er sterkt vanedannende. Sånn lyder det ofte fra Team Rynkeby-deltakere, som år etter år melder seg på turen til Paris for å bli en del av det sosiale fellesskapet, sykkeltreningen og innsamlingen til et godt formål.

Men Team Rynkeby-prosjektet er også tidkrevende. Og det krever litt økonomi.

Og når en Team Rynkeby-rytter har vært med i noen år, har man ofte behov for å prioritere å bruke helger og ferier annerledes – og kanskje man også trenger litt nye utfordringer, og så forlater man Team Rynkeby.

Men de forhenværende deltakerne savner også det spesielle fellesskapet som kjennetegner Team Rynkeby, og derfor lanserer Team Rynkeby Fonden nå et helt nytt sykkelfellesskap for tidligere Team Rynkeby-deltakere.

Dyrke fellesskapet
«Team Rynkeby Cycling Club» er navnet på sykkelfellesskapet. Det gir tidligere Team Rynkeby-deltakere mulighet til å fortsette å dyrke de sterke relasjonene de skapte før, under og etter turen til Paris.

– Team Rynkeby Cycling Club henvender seg til alle Team Rynkeby-deltakere som har vært med på turen til Paris noen ganger, og som nå søker nye og mindre tidkrevende utfordringer på sykkelen, nye reisedestinasjoner og nye personlige mål – samtidig som de kan opprettholde relasjonen til det lokale Team Rynkeby-laget og fortsatt være med på å bidra til innsamlingen til barn med alvorlige sykdommer, sier Carl Erik Dalbøge, CEO i Team Rynkeby Fonden.

The article continues under the ad...

– Vi vet at det er forskjellige grupper av tidligere deltakere som holder sammen lokalt. Men nå lager vi et ordentlig sykkelfellesskap med noen profesjonelle rammer og noe nytt interessant innhold, fortsetter han.

Flere planlagte reiser
Det er allerede planlagt en rekke sykkelreiser for de tidligere Team Rynkeby-deltakerne, hvor man kan søke nye utfordringer sammen med sykkelvennene sine fra Team Rynkeby-tiden.

– Turen til Paris har åpnet en ny verden for mange deltakere, og de har fått blod på tann til å teste ut kreftene med helt nye eventyr på sykkelen. Vi har derfor lagt oss i selen for å finne nye og spennende reiser som du kan bli med på, enten for hyggen og samværets skyld, eller for å sette deg et nytt sportslig mål, sier Nicolai Gunni Lyngholm, International Cycling Club Manager for Team Rynkeby Fonden.

I første omgang har Team Rynkeby Cycling Club planlagt reiser til Mallorca, Alicante (Murcia) og Harzen, men det kommer flere.

Det koster 100 euro i året å være medlem av Team Rynkeby Cycling Club, og for den prisen får man en rekke fordeler og muligheter. Først og fremst den nye klubbtrøyen som kan mikses og matches med alt det øvrige Team Rynkeby-sykkeltøyet, hjelm og tilbehør.

Les mer her…

Join Team Rynkeby Cycling Club 

Skriv kommentar

 

Tilbake

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram