<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse NO - 27-09-2019

Team Rynkeby gir 12,7 millioner kroner til barn med kreft.

Team Rynkeby - God Morgon, som består av 9 lag og 250 glade syklister fra hele Norge, overrakte en veldig stor sjekk da de fredag ​​kveld fullførte ett års innsamling for Barnekreftforeningen. Donasjonen, som var på over 12.7 millioner kroner, er hele 30 prosent mer enn bidraget i fjor.

- Dette er et fantastisk resultat som deltakere og bidragsyterne kan være utrolig stolte av, sier Kenneth Baltzersen, landssjef i Team Rynkeby - God Morgon Norge.

Hos Barnekreftforeningen var det en glad og rørt leder, Trine Nicholaisen som mottok sjekken fra veldedighetssykkelteamet.

- Jeg er veldig glad på barnas vegne og takknemlig for den imponerende innsatsen deltakerne gjør i kampen mot barnekreft. At Team Rynkeby - God Morgon så trofast og massivt støtter stiftelsens arbeid, er helt avgjørende for at vi skal gjøre en forskjell for barn med kreft og deres familier, sier Nicholaisen.

Mer enn 2 millioner kroner kommer fra Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet hvor barn løper for barn. I år deltok over 12.000 norske skoleelever over hele landet.

Pengene som er innsamlet av barn gjør et spesielt inntrykk på foreningslederen.

- Det er noe fantastisk ved at så mange barn gjør noe bra for seg selv mens de gjør noe bra for andre. Støtten de kreftsyke barna får fra sine jevnaldrende betyr mye for dem og deres familier, sier Nicolaysen.

Stor europeisk fremgang
I tillegg til pengene til Barnekreftforeningen, har Team Rynkeby Fonden i år samlet inn penger til kritisk syke barn i Danmark, Sverige, Finland, Færøyene, Island og Tyskland.

Dermed kan Team Rynkeby Fonden i år gi mer enn 106 millioner kroner til barn med kritisk sykdom. Det er en økning på 12,6 prosent fra i fjor, og den største totale donasjonen Team Rynkeby-prosjektet noensinne har gitt.

Team Rynkeby - Good Morgon i 2020 består av 2.100 sykkelryttere og 550 hjelpere fordelt på 57 lag fra åtte land.

Skriv kommentar

 

Tilbake

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram