Skoleløpet

Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet

Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet er et mosjons- og veldedighetsløp hvor skoleelever fra Norge, Sverige, Danmark og Finland løper til inntekt for barn med alvorlige sykdommer.

Løpet, som organiseres av Team Rynkeby Fonden, gjennomføres på alle skoler fredag 23. mars 2018, fredag før påskeferien.

Mosjon, samhold og veldedighet

Ved å delta i Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet, gjør ikke elevene bare noe som er bra for seg selv. De blir også en del av et stort, nordisk fellesskap som på tvers av skoler og landegrenser, bidrar til å gjøre en forskjell for barn med alvorlige sykdommer.

Før løpet får elevene muligheten til å inngå mikrosponsoravtaler med familie, venner og lokalt næringsliv, som oppfordres til å gi et beskjedent beløp per omgang eller kilometer den enkelte elev løper i forbindelse med Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet.

Pengene betales elektronisk til Team Rynkeby Fonden, som donerer dem i sin helhet til Barnekreftforeningen i Norge. I Norge, Sverige og Finland doneres pengene uavkortet til lokale barnekreftorganisasjoner, mens i Danmark doneres de til kampen mot alvorlige lungesykdommer hos barn.

Kan brukes i undervisningen

Team Rynkeby Fonden ønsker samtidig at skolene skal kunne bruke sin deltakelse i Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet som grunnlag for et undervisningsløp om alvorlig sykdom hos barn – sykdommer som kan gjøre det vanskelig for barna å delta i fellesskapet på skolen og i verste fall være livstruende.

Derfor har Team Rynkeby Fonden i samarbeid med de lokale samarbeidsorganisasjonene i hvert enkelt land, utviklet et lite undervisningsløp som er målrettet mot ulike alderstrinn, som lærerne fritt kan benytte seg av i undervisningen.

Det er gratis å delta

Rynkeby Foods A/S og God Morgon dekker alle omkostninger i Team Rynkeby Fonden, og derfor er det gratis for skolene å delta på Team Rynkeby - God Morgon Skoleløpet.

Før løpet sørger Team Rynkeby - God Morgon for at skolene mottar fruktdrikk fra God Morgon, støttearmbånd, brev til foreldre, sponsorskjemaer og diplomer til alle deltakere. I tillegg håndterer Team Rynkeby Fonden alle sponsoravtaler via elektronisk pengeoverføring.

Kontakt

Kenneth Baltzersen
Country Manager
kba@team-rynkeby.com 
Telefon: +47 91 64 27 04

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram