Sponsor

Et viktig element i Team Rynkeby - God Morgons arbeid er å samle inn penger til organisasjoner som støtter barn med kritiske sykdommer. Pengene samles inn blant annet via sponsorater fra velvillige selskaper.

I 2018 hadde Team Rynkeby - God Morgon mer enn 5.100 sponsorer, som bidro med enten penger eller naturalier til prosjektet. Det betød, at Team Rynkeby - God Morgon kunne donere hele 91,7 mill. NOK til organisasjoner som støtter barn med kritiske sykdommer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøyene og Island.

Team Rynkeby drives av frivillighet, hvilket betyr, at vi får sponset en stor del av de nødvendigheter som vi har bruk for på turen; blant annet biler, drivstoff, mat og drikkevarer. Dessuten dekker deltakerne selv deres egne utgifter.

100 prosent til alvorlig syke barn

Team Rynkeby - God Morgons hovedsponsorer Rynkeby Foods A/S og God Morgon dekker prosjektets sentrale omkostninger, som betyr at 100 prosent av de innsamlede midlene går uavkortet til de organisasjoner vi samarbeider med i henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene og Island.

I Norge går de innsamlede midlene til Barnekreftforeningen, og deres arbeid med forskning på barnekreft.

 

Website-partnere

Eksperter i digital forretning 

 

 

 

 

 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram