Sponsor

Sponsor

Et viktigt element i Team Rynkeby - God Morgons arbeide er at samle inn penger til organisasjoner, som støtter barn som barn med kritiske sygdommer. Pengene samles inn blant annet via sponsorater fra velvillige selskaper.

I 2017 hadde Team Rynkeby - God Morgon mere enn 5.100 sponsorer, som bidro med enten penger eller naturalier til prosjektet. Det betød, at Team Rynkeby - God Morgon kunne donere hele 81,4 mio. NOK til organisasjoner, som støtter barn med kritiske sygdommer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Team Rynkeby er drevet av frivillighet, hvilket betyr, at vi får sponset en stor del av de fornødenheter, som vi har bruk for på turen. Blant annet biler, drivstoff, mat og drikkevarer. Dessuten dekker deltakerne selv deres egne utgifter.

100 prosent til alvorlig syke barn

Team Rynkeby - God Morgons hovedsponsorer Rynkeby Foods A/S og God Morgon dekker projektets sentrale omkostninger, hvilket betyr, at 100 prosent av de indsamlede midler går videre til de organisasjoner, vi samarbejder med i henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island.

I Norge går de innsamlede midlene til Barnekreftforeningen.

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram