Team Rynkeby

Team Rynkeby - God Morgon

Team Rynkeby - God Morgon er et nordisk veldedighetssykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til barn med alvorlige sykdom.

Team Rynkeby - God Morgon ble stiftet i 2002, da 11 mosjonssyklister med tilknytning til den danske juiceprodusenten 
Rynkeby Foods A/S bestemte seg for å sykle til Paris for å se avslutningen av Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre bedrifter ga også sin støtte. Faktisk var deltakerne på historiens aller første Team Rynkeby - God Morgon-lag så flinke til å skaffe sponsorer at overskuddet viste seg å bli på hele 42 000 NOK da laget var tilbake i Danmark en drøy uke senere.

LES MER: Slik oppsto Team Rynkeby - God Morgon.

Overskuddet donerte Team Rynkeby - God Morgon til barnekreftavdelingen ved universitetssykehuset i Odense, og en tradisjon var født.

2100 syklister i 7 land

I dag består Team Rynkeby - God Morgon av 2100 mosjonssyklister og 500 hjelpere fordelt på 54 lokale lag fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøyene, Island og Tyskland.

Deltakerne velges ut blant tusenvis av søkere som har fylt ut søknadsskjemaet på Team Rynkeby - God Morgons nettsted.

LES MER: Slik kommer du med på Team Rynkeby - God Morgon.

Pengene går ubeskåret til børn med kritisk sygdom

I løpet av et år skal deltakerne ikke bare bli i stand til å sykle de mer enn 1.200 km til Paris – de forplikter sig også til å gjøre en indsats for at samle in penger til barn med alvorlige sykdom.

Rynkeby Foods A/S, God Morgon og hohes C dekker alle prosjektets sentrale kostnader, hvilket betyr, at de pengene, Team Rynkeby - God Morgon samler i hvert land, doneres ubeskåret til de lokale organisasjonener, som hjælper børn med kritiske sygdomme. I Norge går de innsamlede midlene til Barnekreftforeningen.

I 2018 donerte Team Rynkeby - God Morgon 91,7 mio. NOK til organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer. Av dette gikk 9,8 millioner til Barnekreftforeningen.

Team Rynkeby - God Morgons donasjoner

 

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram