Organisasjonen

ORGANISASJONEN

Team Rynkeby - God Morgon drives av Team Rynkeby Fonden, som er organisert på følgende måte.

Team Rynkeby Fonden består av et styre med syv medlemmer: Peter Frank Andersen, adm. direktør i Rynkeby Foods A/S (styreformann), Jørn Falk, marketingdirektør i Rynkeby Foods A/S, Jan Pedersen, økonomidirektør i Rynkeby Foods A/S, Allan Agerholm, CHO i BC Hospitality Group, Lars Simper, adm. direktør i Nellemann Leasing, Magnus Berndtsson, Managing Director i Eckes-Granini Sverige samt Timo Laukkanen, Managing Director i Marli.

Team Rynkeby - God Morgon styres av Team Rynkeby Fondens direktør, som samtidig fungerer som Country Manager for Danmark. På samme måte finnes det en Country Manager for henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Færøyene og Island. Det er som oftest Country Manageren som styregruppene og deltakerne i de enkelte land har løpende kontakt med.

Team Rynkeby Fonden består dessuten av en Accounting Manager, som er ansvarlig for prosjektets økonomi, en Accounting Assistant, som sørger for fakturering av sponsorer mm., en Communications Manager, som er ansvarlig for projektets nordiske kommunikation, samt en Communications Assistant, som er ansvarlig for kommunikasjonen i Sverige.

Hvert lag ledes av en Team Manager (lagkaptein) sammen med en Steering Committee (styregruppe) bestående av en rekke deltakere med forskjellige kompetanser. På hvert lag er det dessuten en rekke nøkkelpersoner med ansvar for blant annet økonomi, sponsorer, PR og service – disse personene kan utgjøre lagets Steering Commitee (men behøver ikke gjøre det). 

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram