VANLIGE SPØRSMÅL

 

Deltakelse

Når går Team Rynkeby - God Morgon-turen til Paris?
Turen til Paris 2021 vil finne sted fra 10. juli til 17. juli.

Hvordan kommer jeg med på Team Rynkeby - God Morgon?
Du må fylle ut søknadsskjemaet på nettstedet vårt. Søknadsskjemaet finner du her.

Hvorfor får ikke alle som søker, være med på Team Rynkeby - God Morgon?
Vi ønsker ikke at Team Rynkeby - God Morgon skal være større enn at vi kan garantere alle en god opplevelse. Det betyr blant annet at deltakerne skal få sine sykler og drakter i god tid, samt at det skal være nok hotellrom med fornuftig standard til alle. Vi ønsker med andre ord ikke å vokse raskere enn at logistikken kan følge med. I tillegg er det viktig for oss at samtlige deltakere kjenner formålet med og verdiene til prosjektet, slik at vi kan sikre kontinuitet.


Når får jeg svar på søknaden?
Søknadsfristen for å komme med på Team Rynkeby - God Morgon 2021 er 23. august 2020. 2. september 2020 får du beskjed om du er med videre i uttaket. Alle lag til 2021-turen blir tatt ut innen 1. oktober 2020.

Hvor mye koster det å være med?
I 2021 koster det 19 565 DKK å være syklist på Team Rynkeby - God Morgon. Prisen dekker karbonsykkel, sykkeltøy, hoteller og mat. I tillegg kan det komme ekstrautgifter (gjerne mellom 3000 og 5000 kroner) til vintersykkeltøy, sykkelsko, sykkelbriller, treningsturer, fergetransport, ekstra overnattinger samt hjemtransport fra Paris. Hjelperne betaler 3850 DKK for å være med.

Må jeg skaffe sponsorer for å kunne bli med?
Samtlige deltakere på Team Rynkeby - God Morgon forplikter seg til å gjøre en innsats for å samle inn penger til bekjempelse av barnekreft. Noen deltakere har enkel tilgang til bedrifter som ønsker å bli sponsor, mens andre har større problemer med det. Derfor setter vi heller ikke noen beløpsgrense som den enkelte deltaker må bidra med – vi sier bare at alle skal gjøre en innsats.

Har dere et lag i mitt lokaldistrikt?
Du kan se en fullstendig lagoversikt på vårt nettsted.

Kan jeg starte mitt eget lag?
Hver gang Team Rynkeby - God Morgon utvider og starter nye lag, skjer det på initiativ fra lokale krefter. Derfor er det heller ikke utenkelig at du kan være med å starte et Team Rynkeby - God Morgon-lag i ditt nærområde. Kontakt Team Rynkeby Fondens direktør Carl Erik Dalbøge for å drøfte mulighetene.

Bedriften min ønsker å stille et eget lag – er det mulig?
Team Rynkeby - God Morgon har bare ett bedriftslag, og det er Team Rynkeby Rigshospitalet i Danmark. På nåværende tidspunkt har vi ingen planer om å åpne for flere bedriftslag, men vi avviser ingenting på forhånd. Kontakt Team Rynkeby Fondens direktør Carl Erik Dalbøge for å drøfte mulighetene.

Hvordan lager jeg en god søknad til Team Rynkeby - God Morgon?
Vi legger stor vekt på at samtlige deltakere engasjerer seg i saken. Derfor er det en fordel om du forteller hvorfor du ønsker å være med. Det er også en fordel å fortelle hva du kan bidra med. Kanskje er du en rutinert mosjonssyklist, kanskje har du kontakt med en spennende sponsor, kanskje er du flink til å reparere sykler, skrive blogger eller lage videofilm.

Hvordan kan jeg være sikker på at dere har mottatt søknaden?
Du får en e-post med kvittering når du fyller ut vårt søknadsskjema. Har du ikke mottatt noen melding, kan det for eksempel skyldes at den sitter fast i spamfilteret ditt eller at du har skrevet e-postadressen feil. Du kan eventuelt forsøke å fylle ut skjemaet på nytt.

Er det større sjanse for å komme med til neste års Tour de Paris hvis man har søkt tidligere?
Nei. Vi fører ikke statistikk over hvem som har søkt tidligere. Lagkapteinene setter sammen laget de mener er best ut fra personene som har søkt om deltakelse det aktuelle året.

Er det sannsynlig at både min venninne og jeg kommer med på Team Rynkeby - God Morgon?
Det er vanskelig å si. Søknadene deres vil bli vurdert hver for seg, og dere blir altså ikke vurdert som gruppe.

Er det noen aldersgrense for å komme med på Team Rynkeby - God Morgon?
For å delta på Team Rynkeby - God Morgon må du være fylt 18 år, men vi opererer ikke med noen øvre aldersgrense. 18-årsgrensen har vi vedtatt fordi vi ønsker at deltakerne skal ha mulighet til å være med i det sosiale livet på laget.

Hvor mye må jeg trene?
Team Rynkeby - God Morgon forventer at hver deltaker har trent minst 2500 km på sykkel før Tour de Paris.

 

Utstyr

Kan jeg bruke min egen sykkel?
Deltakerne har bare lov til å bruke en offisiell Team Rynkeby - God Morgon-konkurransesykkel. Sykkelen er en del av pakken du kjøper når du melder deg på Team Rynkeby - God Morgon, og du får selvfølgelig beholde sykkelen etterpå.

Må jeg beregne mange ekstra utgifter til utstyr?
Hvis du aldri har syklet tidligere, vil du oppleve at det kommer en del ekstra utgifter i tillegg til deltakeravgiften. Du kommer blant annet til å trenge sykkelsko, sykkelbriller og muligens ekstra sykkeltøy til både spinning og vintertrening. Dessuten vil du sannsynligvis få en del utgifter til vedlikehold av sykkelen.

Kan jeg beholde sykkelen etter turen?
Du kjøper sykkelen selv og kan derfor beholde den etter turen.

 

Tour de Paris

Sykler alle lagene samlet hele veien til Paris?
De enkelte lagene sykler hver for seg til Paris. Noen av lagene starter imidlertid i de samme byene og følger mer eller mindre de samme rutene til Paris. Men av praktiske og sikkerhetsmessige årsaker sykler lagene hver for seg hele veien til Paris. Lagene møtes først på syvende og siste etappe midt i Paris.

Hvor lang er turen?
Turen fra Norge til Paris er ca. 1300 km lang og sykles i syv etapper. Noen lag har imidlertid en prolog dagen før den egentlige starten, og disse lagene sykler i realiteten i 8 dager. Den korteste etappen er rundt 100 km, mens den lengste er rundt 200 km. Lengden på turen avhenger av hvilken rute de enkelte lagene velger.

Hvor fort sykles det?
Team Rynkeby - God Morgons tur til Paris er ikke et tradisjonelt sykkelløp på tid, men en utfordrende mosjonstur hvor alle skal kunne delta. Lagene holder normalt en gjennomsnittsfart på ca. 25-28 km/t.


 

Still ditt eget spørsmål

Har du andre spørsmål, må du gjerne kontakte oss. Du kan blant annet skrive spørsmålet ditt på Team Rynkeby - God Morgons Facebook-side. Vi svarer i løpet av ganske kort tid.

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Bli sponsor

Bli sponsor for Team Rynkeby og vær med på å støtte kampen mot barnekreft.

Se mulighetene

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram