Team Rynkeby Polka Dot

BLI MED TEAM RYNKEBY TIL ALPENE!

Hensikten med Alpelaget er å skape et enda større engasjement rundt barnekreftsaken samtidig som vi får en ny utvikling i prosjektet.  Gjennom nye utfordringer vil dette være den ultimate opplevelsen for erfarne syklister som ønsker en ny og brattere vei til Paris!  Sammensetningen av deltakerne på dette spennende laget vil komme fra hele Norge. Kanskje er du en av disse?

HVOR

Polka Dot Norge (som er navnet på laget) starter turen til Paris et sted i Alpene. Hvorfra er ennå ikke bestemt, men vi ser for oss tre til fire dager med mange, deilige høydemeter. Noen av disse blir over noen av de mest legendariske fjellene. Når vi forlater Alpene, fortsetter vi til Paris og ankommer samtidig med de andre Team Rynkeby-lagene fra hele Europa.

TRENING

Treningsopplegget og felles møter vil i stor grad tilpasses til nærmiljøet hvor deltakerne har sin geografiske tilhørighet. Trening skal avvikles sammen med lokale Rynkebylag, i små «PolkaDot grupper», og på Swift. Det vil bli noen obligatoriske fellessamlinger/fellestreninger og lagmøter vil i all hovedsak foregå på Teams.

KOSTNADER

Deltakerkostnadene for alpinlaget vil sannsynligvis bli noe høyere enn deltakelse på et lokalt lag, da det vil komme ekstra reisekostnader til fellesarrangementer, samt til avreisebyen et sted i Alpene. 

KVALIFIKASJONER

For å kunne bli med som syklist på PolkaDot er det en forutsetning at du har erfaring med å sykle på landeveissykkel og erfaring fra å sykle i felt. Du må altså ha et godt fysisk grunnlag. Det er absolutt ingen ulempe om du har vært med på et Rynkebylag tidligere.

Like viktig som treningen er et aktivt engasjement i arbeidet med å skaffe sponsorer, samt delta på aktiviteter som Team Rynkeby arrangerer. Det viktigste målet er fremdeles å samle inn midler til forskning på barnekreft.

Dette blir fantastisk, vi gleder oss og er klare! Er du?

Søk NÅ!

SLIK SØKER DU

   • Du kan delta som rytter eller service
   • Du må registrere søknaden din innen 29. august 2024
   • Lagene vil bli satt sammen etter disse 10 uttakskriterier
   • Du kan kun sende èn søknad pr. epostadresse