Billedet viser Team Rynkeby deltager i omfavnelse efter turen til Paris

Sponsor

Bli Støttespiller
Bli Støttespiller

Støtt Team Rynkebys ARBEID

For barna

I Norge sykler vi for å samle inn penger til Barnekreftforeningen, som støtter forskning på kreft hos barn.

Livsviktig forskning

Med 2.400 ryttere i ryggen (hele Europa) arbeider Rynkebyfondet for å sikre, at ingen barn i fremtiden skal dø av kreft.

Kjennskap

Team Rynkeby formidler kjennskap om Barnekreftforeningen ut til hele Norge.

MERE ENN 20 ÅR I DEN GODE SAKS TJENESTE

Et vigtig element i Team Rynkebys arbeid er å samle inn penger til organisasjoner som hjelper barn med kritiske sykdommer. Pengene samles inn blant annet via sponsorater fra gavmilde virksomheter. I Norge går alle midlene til Barnekreftforeningen.

I 2023 hadde Team Rynkeby mere en 6.500 sponsorer, som bidro med enten penger eller naturalia til prosjektet. Det innebar at Team Rynkeby kunne donere hele 108,5 millioner norske kroner til organisasjoner som støtter barn med kritiske sykdommer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøyene, Island, Sveits, Tyskland og Belgia.

Team Rynkeby er drevet av frivillighet, hvilket betyr at vi får sponset en stor del av de naturalia  som vi har bruk for på turen. Blant annet biler, brennstoff, mat og drikkevarer. Deltakerne betaler selv for sykkel, tøy og hotell.

"Det er enormt glædeligt, at overlevelsen for børn med kritiske sygdomme bliver ved med at stige. Det fortæller mig, at vores støtte fortsat gør en forskel for børnene, men arbejdet for syge børn på ingen måde færdigt. Vi er meget glade for at vi, med Eckes Granini i ryggen, kan donere indtægter fra vores tur til Paris"

Solvejg Lauridsen, General Manager i Team Rynkeby Fonden

Bli sponsor av Team Rynkeby

Bli Støttespiller
Bli Støttespiller

Nye støttespillere

Å støtte Team Rynkeby gir respekt og anerkjennelse hos samarbeidspartnere og stolthet blant medarbeidere. I 2021 hadde vi 6.500 sponsorer i ryggen – og nye kommer hele tiden til.

Kontakt

Kenneth Baltzersen

Country Manager

kba@team-rynkeby.com

+47 91 64 27 04