Aktiver ditt sponsorat

Sponsoratet gir signaler om

Sosialt ansvar

Det styrker virksomhetens identitet gjennom å vise samfunnsengasjement innenfor områder som menneskerettigheter, helse og kritisk syke barn.

Respekt og anerkjennelse

Sponsoratet skaper respekt og anerkjennelse hos kunder og leverandører og gir samtidig stolthet blant anatte.

Slik kan dere aktivere sponsoratet i deres egen kommuniksjon

”Vi støtter Team Rynkeby"-banner

Hent sponsorbanneret og bruk det i mailsignaturer eller sett det på deres website, eksempelvis i footeren. Det er en fin måte å synligjøre sponsoratet til Team Rynkeby og Barnekreftforeningen.

Grafiske elementer
Hent grafisk materiale, som dere kan anvende i deres egen markedsføring, blant andet Team Rynkebys logo.

Pressebilleder
Dere må gjerne bruke våre pressebilder i deres markedsføring. Vi har samlet et  galleri av fine bilder av engasjerte deltakere.

Facebook, Instagram & LinkedIn
Corporate Social Responsibility (CSR) er velegnet til sosiale medier, men det kan være en god idé å dele budskapet opp i flere deler, så dere får maksimal fokus. Dere kan involvere deres følgere i innsamlingen til Team Rynkeby og oppfordre dem til å donere til Team Rynkebys lokale Vipps-nummer. Få inspirasjon til et innlegg på sociale medier her.

Professionel CSR-film
I samarbejde med Team Rynkebys videojournalist, Asger Jørgensen, har dere mulighet til å få produsert en professjonell CSR-film, hvor dere kan fortelle hvorfor dere støtter Barnekreftsaken gjennem Team Rynkeby-prosjektet. Prisen er 10 000,-  ekskl. mva.

Nyhet, pressemelding eller nyhetsbrev
Få inspirasjon til å skrive en nyhet om deres støtte til Team Rynkeby i dette eksempel på en pressemeddelelse. Har dere bruk for ytterligere input om prosjektet, kan dere kontakte Kenneth Baltzersen.

Intern kommunikation
Husk også deres interne kommunikasjonsplatformer som infoskjermer/velkomstskjermer og trykt materiale. Uansett størrelsen av sponsoratet gir det stolthet å være en del av noe viktig.

Kontakt

Kenneth Baltzersen

Country Manager

kba@team-rynkeby.com

+47 91 64 27 04